ALLA båtar i Pattaya måste nu hämta och lämna vid Bali Hai Pier från och med 1 maj 2018.

Pattaya-

Tisdagen den 24 april beslutade ett möte i stadshuset där Pattayas stadstjänstemän, polisen, turistpolisen, armén och regeringstjänstemän deltog i att alla båtar, privata eller offentliga i Pattaya nu måste hämta och lämna vid Bali Hai Pier ligger nära Walking Street från och med 1 maj.

Detta inkluderar alla kinesiska turgrupper som lämnats av och tagits tillbaka, skärmflygningsoperatörerna, folk som tar med privata turister till öar, etc. Det inkluderar dock inte jetski-operatörer eftersom de inte är en privat båt.

Tjänstemän säger att underlåtenhet att följa kommer att resultera i beslag av båten samt potentiella fängelsestraff och böter.

Detta kommer, enligt tjänstemän, att förbättra morgonvandringen och joggingupplevelsen för turister och lokalbefolkningen och förbättra den övergripande havsutsikten över Pattaya.

Lokala invånare har efterfrågat detta ganska länge och om det genomförs kommer lokalsamhället att vara mycket nöjda.

Vi kommer att ge ytterligare uppdateringar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/