Berusad utländsk turist attackerar turistpolisen, slår ut volontärens tand, greps på Walking Street

Pattaya-

Mervyn Michael, 58, vars nationalitet är oklar, greps tidigt på fredagsmorgonen på Walking Street för misshandel och stöld när han vägrade att betala en räkning på en gogobar.

Mr Michael var på en populär gogo på Walking Street och hade vad som uppgavs vara en liten flik på några hundra baht när han försökte lämna utan att betala. Gogos säkerhetspersonal försökte få honom att betala men han blev aggressiv och arg och de tillkallade turistpolisen. Turistpolisen tog med Mr Mervyn till checkpointen men upptäckte snabbt att han var så berusad att han knappt kunde prata.

Turistpolisen försökte flera gånger få Mr. Michael att betala men han vägrade och försökte fly. När han konfronterades med en turistpolisvolontär från Ryssland, Vyacheslav Cherepanov, ska han ha attackerat Cherepanov genom att slå ut en av hans framtänder. Flera poliser vid kontrollpunkten tacklade sedan en aggressiv och samarbetsvillig Mr. Michael till marken, satte handfängsel på honom och förde honom till polisstationen.

Mr Michael fortsätter att vägra att samarbeta och sägs inte ha någon källa till pengar på sin person. Han riskerar nu för några hundra baht ett potentiellt två års fängelse i thailändskt fängelse och en rejäl böter. Han sitter häktad i det thailändska fängelset för rättegång.

Dagens lärdom: Betala dina räkningar, attackera inte polisen.

Prenumerera
KÄLLASiamchon Nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/