Man gör avföring på golvet i stängd bar, ägaren söker hjälp. Känner du den här mannen? Dela med sig.

Pattaya-

Ägaren till den populära Kiss Beer Bar, mittemot Central Festival Mall på 2nd road i Pattaya, söker hjälp med att identifiera DEN HÄR mannen.

Den här mannen kom in strax före 9:30 på morgonen torsdagen den 25 april i sin bar och på kamera avlöste sig offentligt på golvet i baren och gick sedan. Baren var stängd då. Men mannen förväntade sig sannolikt inte att CCtv-kamerorna rullade och att ägaren skulle gå till lokala medier.

Om du känner igen den här mannen, gå till Kiss Bar och kontakta vakthavande personal eller anmäl honom på Soi 9 på Pattayas polisstation.

Vänligen dela den här artikeln.

Vi kommer att ge mer information när vi får den på Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/