Indisk turist attackerad av strandmattorförsäljare

Pattaya-

En indisk turist, Mr. Baldeep Sigh Gulati, 41 år gammal, attackerades tidigt på morgonen på onsdagsmorgonen på Pattaya Beach mindre än 100 meter från Pattayas polisstation.

Han, en annan indisk man som inte har nämnts och två thailändska kvinnor som identifierade sig som vänner till de två indiska männen gick till stranden för att koppla av och titta på vattnet med några drinkar de hade med sig. Rinlada Klahan, 29 år, uppgav för pressen att de hade tagit med sig en egen matta att sitta på.

Hon uppger att när de lade ut mattan gick två okända thailändska män fram till dem och sa att de behövde köpa en matta av dem för att sitta på den delen av stranden för 100 baht. När Mr Gulati vägrade och sa att det var en allmän strand och att de inte ägde stranden (vilket är korrekt) attackerade de två thailändska männen Mr Gulati, slog honom och slog honom till marken vilket orsakade mindre skador.

De två thailändska männen fortsatte sedan att fly från platsen.

Mr. Gulati och Ms. Klahan gick omedelbart till polisstationen för att göra en anmälan. Pattaya-polisen säger att de kommer att undersöka CCTV i området för att identifiera de två männen och ställa dem inför rätta för att ha orsakat ytterligare en skadlig incident för turister kort efter att en tysk turist attackerades av en motorcykelförare veckan innan.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/