Motorcykelförare attackerar, skadar hund, snäll utlänning hjälper hunden att återhämta sig (video)

Pattaya-

En västerlänning i Chonburi filmades och förbarmade sig över en soi-hund efter att en motorcykeltaxiförare visades attackera den med en pinne utanför en närbutik och skadade hunden.

 

I en sentimental video ackompanjerad av instrumental musik producerad av Thai Rath News filmades Michael James Benz när han gick in för att rädda hunden som heter "Jao John".

Mr Benz hade en t-shirt på sig som proklamerade: Lista över personer jag gillar: 1. Hundar.

Inget annat var listat.

Djuret visades vara lastat på Mr Benz transportmedel som verkade vara en motorcykel med sidovagn.

Den här gången hjälpte en snällare motorcykeltaxikille till att vagga djuret.

Thai Rath News sa att "Jao John" var på väg mot ett nytt liv. Hans namn togs från den första stavelsen för det thailändska ordet för herrelösa.

När det gäller motorcykelföraren som attackerade hunden är det oklart vad som föranledde attacken eller om någon polisutredning kommer att äga rum, men med ramaskri på sociala medier över attacken är det troligt att polisen kommer att vidta åtgärder eftersom detta är den andra fördömelsen incident för motorcykeltaxichaufförer på mindre än två veckor efter att en tysk turist attackerades av en förare under veckan innan. Lokalbefolkningen där soi-hunden bodde sa att hunden inte var aggressiv och vänlig mot alla.

Prenumerera
KÄLLAThai råtta
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/