Intresserad av kryptovaluta? Månatligt Pattaya Crypto-möte 1:a måndagen varje månad, nästa möte 4 juni

Pattaya Crypto Meetup är ett öppet socialt evenemang för att diskutera krypto och bitcoin. Vi träffas i takbaren på Hilton, vi ska göra vårt bästa för att boka några bord om vi vet hur många som kommer. Hilton ligger ovanför Central Festival på Beach Road. Ta en hiss upp till 16:e våningen och sedan en hiss till takbaren. Sandaler/flipflops och tröjor är förbjudna av Hilton, vänligen klä dig avslappnat.

Alla är välkomna, nybörjare, ICO-killar, handlare, nybörjare, experter, investerare, influencers etc.

Några ämnen välkomna, världens kryptonyheter, teknologier, kommande mynt, utbyten etc

Vårt möte är bara att nätverka och umgås med den lokala kryptogemenskapen.

Nybörjare välkomna och det kommer att finnas experter där också, dela gärna vårt evenemang och ta med några andra.

Det finns ingen merförsäljning och det kommer att komma minst 10 personer.

Tack till Pattaya Crypto Group för att du meddelade oss. Har du ett bra event på gång? E-posta oss på Pattayanewseditor@gmail.com så kommer vi att skriva om det här!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/