Berusad "polis" hotar att skjuta människor vid lägenhet i Pattaya

Pattaya-

En hittills oidentifierad man som påstår sig vara en thailändsk polis för specialstyrkor hotade en annan förare vid Niran Grand Condo klockan 7 på söndagsmorgonen.

Mr. Bansung Nanamchiaw, 47, chattade med en vän i lägenheten genom hans bilfönster och hade lämnat gott om plats för andra fordon att passera. Helt plötsligt började en vit BMW med registreringsskyltar 1276 tuta hans tuta oavbrutet och sedan påstås ha ropat åt honom och hans vän att han var specialstyrkor och skulle döda dem.

Bansung och hans vän ringde omedelbart polisen medan mannen fortsatte att gnälla och rave åt dem. Båda uppger att mannen var mycket berusad och kunde knappt gå. När han såg att de ringde polisen och inte skrämdes övergav mannen sin bil och flydde till fots.

När polisen anlände sökte de igenom bilen och hittade vad som verkade vara en legitim specialstyrka polisuniform i bakkanten. De håller på att identifiera ägaren baserat på skyltarna och CCtv för att avgöra om han faktiskt är en polis och lokalisera honom för att väcka åtal.

Prenumerera
KÄLLAThairath
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/