Honest Thai Citizen returnerar plånbok med 50,000 XNUMX baht till ägaren

Pattaya-

En ärlig thailändsk medborgare, Orawan Bunmark, var ute på en promenad nära Bali Hai-piren när hon hittade något överraskande. En plånbok på marken med ungefär 50,000 XNUMX baht inuti!

Hon tog med sig plånboken till polisbåset nära Bali Hai-piren och polisen, baserat på ett ID-kort i plånboken, hjälpte till att jaga plånbokens ägare Li Haoran, en kinesisk medborgare.

Li var extatisk när polisen kom till hans hotell och förde honom till stationen för en fotografering och för att lämna tillbaka hela plånboken till honom.

Det är okänt om Li erbjöd Orawan en belöning för sin ärlighet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/