Den chockerande VERKLIGA historien bakom den australiensiska mannen knivhuggen i Mixx Disco- (Video)

Pattaya-

Det verkar finnas mycket mer i historien om den australiensiska medborgaren Jaydon Sienkiewicz, 21, som knivhöggs på Mixx Disco på Walking Street i södra Pattaya.

Till skillnad från vad som ursprungligen berättades för polisen av offrets familj, blev Jaydon INTE knivhuggen på toaletten utan hade vandrat bort från sin familj som var i ett sällskap på tio på egen hand. De antog att han hade gått till toaletten men han hade faktiskt vandrat till motsatt sida av diskot och som man kan se på videon nedan rörde han en flicka med en man som bara identifierades som från Israel.

Som framgår av videon såg mannen den olämpliga beröringen och slog ut mot mannen trots att kvinnan med honom försökte hålla tillbaka honom och en annan man i närheten. Han kan tydligt ses på video när han drar en kniv ur fickan och sedan sticker Jaydon i sidan. Jaydon, tydligt förvirrad, drar upp sin skjorta och förstod först när han återvände till sin familj att han hade ådragit sig ett ganska kraftigt sticksår.

Jaydon är fortfarande på sjukhuset och har uppgraderats till allvarligt men stabilt tillstånd. Han har pratat med polisen och uppgett att han var mycket berusad vid tillfället och minns lite av händelsen. Polisen har inte lämnat några andra detaljer om hans vittnesmål.

Den isreali mannen, som polisen har identifierat men inte nämnt i media, flydde från diskoteket direkt efter knivhuggen, tog en taxi till flygplatsen och flög ut på det första tillgängliga flyget och lämnade landet inom 5 timmar efter knivhugget. Thailändsk polis har utfärdat en arresteringsorder på honom och kontaktat Israels ambassad som uppgav att de kommer att samarbeta med thailändska myndigheter för att ställa mannen inför rätta.

Det är oklart om Jaydon kommer att dömas till straff eller åtal för att ha berört flickan utan hennes tillåtelse.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/