Predator åker en tur på sin Xenomorph skelettcykel i Thailand (video)

Thailand-

På bara ytterligare en dag i Thailand blev bilister och dagliga pendlare chockade denna vecka när Predator, komplett med en Xenomorph specialmotorcykel gjord av resterna av hans fiender, åkte på en eftermiddagstur längs trafikerade vägar i Thailand i över en timme.

Trots att många förbipasserande och bilister tog bilder och gav cyklisten mycket uppmärksamhet förblev han lugn, troligen på väg att förstöra sitt nästa offer. Det är okänt varför han inte blev osynlig och istället valde att köra offentligt.

(Non tongue in cheek, en ny predator-film kommer ut senare i höst och rovdjur som åker motorcykel har varit en del av kampanjen i Thailand för att påminna folk om att det kommer. Håll utkik efter Predator som kör nära dig mycket snart.)

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/