Pattaya-polisen arresterar över 60 misstänkta prostituerade på Beach Road, chockade över att hitta dem

Pattaya-

Pattaya-polisen arresterade på torsdagen över 60 misstänkta prostituerade som hängde runt på Beach Road.

Polisens talesmän sa att de städar upp bilden av staden och sa att både turister och tjänstemän var chockade när de hörde att det fanns prostituerade i Pattaya som är en familjevänlig semesterort.

De gripna kvinnorna fördes till polisstationen på Soi 9 och bakgrunds- och drogtester körs på dem. De bötfälldes inte, men varnades för att hitta alternativt arbete.

Detta förväntas fortsätta under helgen eftersom Pattaya Marathon äger rum tidigt på söndagsmorgonen och varje år under maratonloppet försöker polisen och tjänstemännen städa upp stranden för evenemanget.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/