Breaking News: Polisen identifierar och arresterar huvudmisstänkta för skottlossning på Buddha-berget, en av en rik och framstående Phuket-företagare

Pattaya-

Polisen har identifierat och arresterat de primära misstänkta för skjutningen av ett ungt thailändskt par mitt på ljusa dagen inför dussintals turister vid den populära lokala turistattraktionen Buddha Mountain.

 

Den ena, känd under smeknamnet Mr. Fat Fat, är en affärsman från Phuket som har flera företag och var inblandad i en personlig tvist med paret och som polisen tror ha anlitat en hitman för att ta ut det unga paret.

Man misstänker att ett större nätverk varit inblandat i skjutningen. Vi kommer att ge mer information när vi får den.

Polisen har meddelat att de kommer att hålla en extra presskonferens inom kort och en uppföljningskonferens under morgonen.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/