Uppdatering om dubbelmord på Buddha Mountain: Polisen säger att de har en solid ledning, förvänta dig goda nyheter om en dag eller två

Pattaya-

 

Polisen i Chonburi som utreder dubbelmordet på Buddha Mountain igår hade en presskonferens idag och meddelade att de har solida spår och att mördaren kommer att ställas inför rätta inom kort.

Biträdande provinschef Pol Maj Gen Chettha Komonwatthana talade med reportrar efter ett möte på Na Jomtiens polisstation.

Han sa att fallet sannolikt var en kärlekstriangel som involverade en medarbetare som de har identifierat på arbetsplatsen för det kvinnliga offret som är en huvudmisstänkt och som för närvarande letas efter.

Han sa att det är känt att angriparen tog sig ur en röd CRV innan han sköt ner kvinnan först och sedan mannen framför dussintals turister mitt på ljusa dagen vid den populära turistattraktionen Buddha Mountain.

De två offren – på semester i Pattaya – blev båda påkörda flera gånger och dog på platsen medan den misstänkte hoppade in i bilen och flydde. Två andra med paret på semester skadades inte. Dussintals turister i närheten dök i skydd och lämnades chockade och ärrade efter händelsen.

 

Maj Gen Chettha sa att det inte fanns någon CCTV vid parkeringen men kameror på andra ställen visade att CRV:n hade åkt till Sukhumvit Road och körts mot Pattaya.

Därifrån undersöks om det gick direkt till Sri Racha eller svängde höger till motorvägen, rapporterade Thai Rath.

Han sa att polisen arbetade med ärendet och att det borde komma goda nyheter om en eller två dagar.

 

Prenumerera
KÄLLAThai råtta
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/