Förare i dubbelmord på Buddha Mountain tillfångatagen, den påstådda hjärnan och Phuket-miljonären Mr. Fat flydde troligen till Kambodja

En kombinerad kontingent av Chonburi, Sa Kaew och Region 2 poliser omringades i ett hus i Sa Kaew-provinsen vid 2:XNUMX i morse där de beordrade en man känd som "Born" att komma ut med händerna uppåt.

Han efterkom och omhändertogs. Han är 35-årig Kiatisak Surangsaengmeebun och har erkänt att ha varit förare av ett fordon som användes under dubbelmordet på "Spy and Fos" som dödades i ett dubbelmord på parkeringen i söndags.

Han var övertygad om att han inte var skytten men sa att han fick betalt 100,000 XNUMX baht för att köra av den rike Phuket-mannen Panya Yingdang – känd som "Sia Uan" eller Mr Fat.

Han berättade för polisen att han tog Panya och Sayan till brottsplatsen. Två bilar användes.

Efter brottet körde han Panya till Klong 13 i Khao Sam Sip i Sa Kaew där Panya bytte fordon efter att ha gett honom 100,000 XNUMX baht. Han sa att han trodde att Panya sedan reste till Kambodja även om han inte visste vilken korsning han använde.

Kiatisak åkte då i en Vigo men råkade ut för en olycka på vägen nära kommunkontoret i Sa Kaew. Han hävdade att han råkade ut för olyckan för att han var så nervös. Han säger sig vara omedveten om exakt vilken tvist Mr. Fat hade med paret.

Han bestämde sig för att gå och gömma sig hemma hos sin mamma där han greps.

Kiatisak fördes personligen bort av chefen för Chonburi-polisen Pol Maj Gen Nanthachart Suphamongkhon för ytterligare förhör i Chonburi.

Ärendet fortsätter.

KÄLLAPattaya Daily News
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/