Koreansk turist faller från hotellets balkong på andra våningen, skadad

Pattaya-

En koreansk turist föll från sin hotellbalkong på andra våningen i Pattaya vid 5:00 i går morse och sprack hans fotled i processen.

Turisten, som inte har nämnts, bodde hos sin thailändska flickvän som han besökte i Pattaya. En säkerhetsvakt i tjänst på hotellet som ligger på Pattaya Third Road hörde rop av ångest och smärta och reagerade snabbt på händelsen och hittade turisten på trottoaren som höll om sitt skadade ben och ropade koreanska på hjälp.

Vakten tillkallade polis och räddningspersonal från räddningsstiftelsen som hjälpte till att föra mannen till sjukhus. Hans flickvän samarbetade med polisen och uppgav att hon hade legat på sängen och att hennes pojkvän låg på balkongen och slappnade av när han föll. Polisen undersökte rummet och hittade inga tecken på en kamp, ​​men kommer att undersöka det fullständigt för att säkerställa att det inte var något bråk som orsakade fallet.

En koreansk översättare har kontaktats för att intervjua mannen på sjukhuset när han återhämtat sig från sina skador.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/