Thai Nightclub The Rain slog till, flera drogmissbrukare och minderåriga besökare hittades inklusive barn så unga som tio år gamla

Jomtien-

Klockan 4:30 i morse, den 5 augusti 2018, slog polisen till mot nattklubben The Rain, som ligger nära Rompho Night Market i Jomtien efter klagomål från närboende om hög musik och störningar i området på nattlig basis.

Vid ankomsten upptäckte myndigheterna att nästan 50 besökare festade, drack och njöt. Polisen tände ljuset och upptäckte att diskoteket var öppet efter dess licensierade stängningstid, även om de hade en ordentlig licens.

Myndigheterna blev chockade när de upptäckte att flera kunder var så unga som tio år gamla i anläggningen, drack och festade med äldre syskon och vänner. Polisen kontrollerade också alla kunder för droger och hittade tio användare som testade positivt som greps och fördes till polisstationen för vidare behandling.

De minderåriga föräldrarna kontaktades och kommer att släppas till sina föräldrar. Nattklubbens chef greps och greps för att åtalas för flera kränkningar och brott. Myndigheterna kommer att rekommendera att anläggningen får ett femårigt varsel om stängning.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/