Pattaya-polisen slår till mot populära Mixx och Pier-diskotek för narkotika, skjutvapen och prostitution - Hitta ingenting

Pattaya-

Klockan 1 under de tidiga morgontimmarna måndagen den 00 augusti genomförde dussintals Pattaya-poliser och distriktstjänstemän en razzia mot två populära lokala diskotek, Mixx och Pier som ligger på den livliga Walking Street i Pattaya.

Avsikten med razzian var att söka efter tecken på droganvändare, narkotika, prostitution och inspektera licenser.

Polisen i Pattaya fann inga brott och uppgav att de var nöjda med att båda företagsägarna följde lagen. Mixx Disco har tidigare varit i nyheterna för ett knivhugg som inträffade där mellan två kunder några månader tidigare, där en man från Israel flydde landet efter att ha knivhuggit en australiensisk man under ett gräl.

Pattaya-polisen har sagt att regelbundna räder kommer att fortsätta för att säkerställa att Pattaya är säkert för turister. Flera turister som pratade med pressen var dock inte glada över att deras utekväll stördes och att de inte fick lämna anläggningarna på nästan en timme medan polisen inspekterade. Polisen inspekterade dock inte turisternas pass eller krävde att de skulle ta ett drogtest.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/