Thai Disco The 90s Bar razzia av polis, flera brott upptäcktes

Pattaya-

Klockan 3:00 onsdagen den 15 augusti 2018 slog polisen i Pattaya tillsammans med tjänstemän i Banglamung-distriktet till mot diskoteket som heter 90's Bar, som konstigt nog inte spelade någon 90-talsmusik, som ligger på Soi Bongkot efter att oroliga lokala medborgare rapporterat konstant högt ljud långt förbi. lagliga öppettider.

Poliser blev chockade när de upptäckte att, trots en laglig stängningstillstånd kl. 2, var diskot fortfarande öppet och fullt av thailändska ungdomar, och majoriteten drack alkoholhaltiga drycker efter den lagliga försäljningstiden 00.

Officerare beslutade att testa kunderna och personalen för droger och upptäckte att 4 män och en kvinna testade positivt för crystal meth. Dessutom hade en kund inget ID-kort alls och flera var under tjugo års ålder. Dessa personer greps och fördes till Soi 9 för behandling.

Slutligen gick tjänstemän för att inspektera anläggningens licenser och deras chock och vördnad fortsatte. Discot hade ingen licens att ha öppet efter 2:00, ingen licens att sälja sprit efter 2:00 och dessutom ingen laglig licens att vara öppet överhuvudtaget. Chefen för lokalen greps och fördes till polisstationen på Soi 9 för rättsliga förfaranden. Det är okänt om platsen kommer att föreslås för en långsiktig stängning eller en tillfällig stängning.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/