Lokala invånare i Pattaya och handikappade thailändare klagar...igen...om människor som parkerar på handikapptrottoarer på vägar i Pattaya

Pattaya-

Vi har tidigare diskuterat och rapporterat om lokalbefolkningen i Pattaya som har klagat på handikappade områden på vägen som folk använder för att parkera. Under de senaste två åren har Pattaya City reserverat områden på vissa vägar i vissa delar av staden, såsom Soi Chang Pan, endast som handikapp. Detta är tänkt för att personer som är rullstolsburna och handikappade ska kunna ha ett snabbt sätt att ta sig till och från i dessa byar.

Idag den 16 augusti 2018, runt 3:00, skickade flera upprörda lokalbefolkningen och individer dessa bilder till oss och andra lokala medier och har bett stadens tjänstemän att vidta åtgärder. Som tydligt kan ses på dessa chockerande bilder, har lokala invånare och expats struntat i Handicap-gång- och ridbanorna och använt dem för parkering.

Pattaya City-tjänstemän reagerade snabbt och sa att de skulle arbeta med att bogsera fordonen i fråga. De ifrågasatte också om de som parkerade var förvirrade turister eller expats som inte förstod vad vägsektionen var till för. De uppgav att de kommer att ge regelbunden inspektion av de handikappade områdena i Pattaya och bogsera fordonen i fråga om de fortsätter att parkera där. Ett förslag var också att låta kränkande förare delta i möten med funktionshindrade invånare för att höra från dem om hur parkering i deras område påverkar deras liv.

 

Vi kommer att ge fler nyheter om detta när vi får det.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/