Centrala Pattaya-tunneln stänger för att installera fotgängarbron från 2 september till 7 september

Myndigheterna i Pattaya har meddelat en rad stängningar av vägtunneln i centrala området på Sukhumvit Road i början av september. 
En gångbro – med hiss – håller på att installeras, rapporterade We Love Pattaya.
Från söndagen den 2 september klockan 8 till midnatt torsdagen den 6 september kommer tunneln att vara stängd i riktning mot Sattahip.
Måndagen den 3 september från 8:4 till XNUMX:XNUMX kommer det också att vara stängt i Chonburi-riktningen.
Torsdagen den 6:e kl. 8 till 10 kommer installationer av bron att göras.
Samma dag från 10 till midnatt kommer vägavsnittet från under väg 7 avfartsbron till slutet av Soi Siam Country Club att vara stängt.
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/