Chockerande och stötande poolpartyorgie på populära Pattaya-hotellet drar stor uppmärksamhet från polis och regering

Pattaya-

En video som filmades vid ett poolparty på ett populärt och välkänt hotell beläget nära Soi 2 på Beach Road i Pattaya den 18 augusti har uppmärksammat regeringen och polisen som säger att de letar efter gärningsmännen som förstörde bilden av Thailand och turister i videon.

Den chockerande och potentiellt kränkande videon som inte reflekterar över värderingarna i den familjevänliga semesterorten Pattaya visar flera utlänningar som har vad som verkar vara otroligt chockerande sexuella handlingar offentligt i poolen på en fest på hotellet inför dussintals turister och thailändska medborgare.

Både polisen, regeringen, lokalbefolkningen och turister blev chockade, kränkta och bestörta av videon som inte visar den korrekta bilden av Pattaya och Thailand och när den väl blev viral på webbplatser klagade lokala invånare som var upprörda och kränkta till lämpliga tjänstemän.

Partiet, kallat Color Beach Party, hade också många klagomål för hög musik och störande och kränkande beteende från andra boende på hotellet som ville vara anonyma.

Polisen har meddelat att de kommer att åtala alla inblandade fullt ut inklusive de som tog videon på festen för att ha brutit mot databrottslagen och inte anmält ärendet direkt till tjänstemän istället för att posta i sociala medier. De arbetar för närvarande med hotellet för att identifiera de inblandade personerna och har bett att de kliver fram och lämnar in sig innan de hittar dem. Pattaya-tjänstemän har också sagt att en officiell varning till hotellet har getts och de samarbetar med lokala tjänstemän för att hitta de individer som brutit mot lagen och förstört bilden av Pattaya.

Vi här på The Pattaya News delar bilder från videon som har delats av offentliga nyhetsmedia och regeringen för att hjälpa till att identifiera de inblandade individerna och på inget sätt stödja eller stödja de åtgärder som ägde rum. Vi kommer inte att dela hela videon för att undvika att förolämpa våra läsare just nu.

Vi kommer att ge mer information när den kommer in och önskar de thailändska tjänstemännen lycka till med att fånga förövarna.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/