Amerikansk expat greps för att ha knivhuggit sin thailändska fru framför en 7-årig son i Pattaya

Pattaya-

Polisen grep en amerikansk man i en bostadsrätt i Pattaya tidigt på onsdagen efter att han ska ha slagit och knivhögg sin thailändska fru och skadat henne allvarligt.

Pattayas polisstation larmades klockan 5.30 om att en överfallen thailändsk kvinna var i behov av hjälp och väntade vid polisbåset på en väg längs Jomtien Beach-området.

Polisen skyndade sig till platsen för att hitta en icke namngiven thailändsk kvinna och hennes 7-årige son som väntade. Kvinnan skadades svårt med ett sår på huvudet och ett sticksår ​​på höger sida av kroppen. Hon berättade för polisen att hennes man, en amerikansk expat, hade knivhuggit henne framför hennes son.

Kvinnan fördes till ett närliggande sjukhus.

Damrong Arjdee, 49, en säkerhetstjänsteman i Pattaya Condotel Chain, berättade för polisen att kvinnan hade rusat ner från en byggnad med sin son för att söka hjälp, och hon tog dem till polisbåset för att vänta på hjälp.

Polisen kontrollerade sedan ett rum på tredje våningen i byggnaden och arresterade Nicholas Dana Hillman, 49. Sex knivar hittades utspridda på golvet och rummet verkade genomsökt. En nästan tom whiskyflaska låg på golvet och en blixtlåspåse med crystal meth hittades i en låda.

Mr. Hillman verkade vara extremt berusad och kanske drogpåverkad och omhändertogs. Hans blod kommer att kontrolleras för att bekräfta att han var påverkad av droger och sprit. Han kunde inte lämna ett uttalande till polisen eftersom han var för berusad för att tala ordentligt vid tillfället. Polisen kommer att vänta på att han nyktrar till och sedan få honom att göra ett uttalande.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/