Thailändsk man faller från balkongen på tredje våningen och försöker ta sig över till sin pojkväns rum, överlever

Pattaya-

Tidigt i morse vid 5:30 föll en thailändsk medborgare, Mr. Sunanat Pongtumpol, 31, från Jomtien Complex Condo och försökte ta sig över från ett thailändskt rum för kvinnor till sin pojkväns rum via balkongen på tredje våningen.

Han tappade balansen när han korsade från en balkong till en annan och ramlade tre våningar till ett förvaringsskjul nedanför som bröt hans fall och räddade hans liv. Detta var den andra hösten på två timmar (den andra som involverade en indisk turist) i Pattaya som den lokala räddningstjänsten reagerade på. Han skadade ryggen och fick lindriga skador på höger arm men förväntas återhämta sig helt.

Miss Wassana Sribhon, 31, sa att Pongtumpol hade kommit hem från jobbet och glömt sin nyckel. Han ville inte störa sin pojkvän som sov och var tvungen att jobba om några timmar och visste att balkongdörren alltid var öppen eftersom han sa att han ofta hade hoppat balkong till balkong tidigare när han glömt sin nyckel.

Miss Wassana var vaken och tittade på tv och lät Mr. Pongtumpol komma åt sin balkong för att gå över till hans rum. Han tappade dock balansen och ramlade.

Räddningstjänsten reagerade snabbt när Miss Wassana ringde dem och väckte hans pojkvän, som inte var namngiven, som åkte med honom till sjukhuset.

Pattaya News föreslår att du inte försöker gå från balkong till balkong i någon lägenhet eller hotell.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/