Arg berusad kvinna "stormar" Pattayas polisstation i berusad ilska

  Klockan 3:30 i morse, den 26 augusti 2018, stormade en oidentifierad och starkt berusad thailändsk kvinna som vägrade uppge sin identitet Pattayas polisstation på Soi 9 efter att ha skrikit åt dem på parkeringsplatsen i femton minuter.

  Våra reportrar var på platsen och fångade henne både skrikande på parkeringen och mot polisen. Hon skrek nonsens på thailändska och bruten engelska och till och med den thailändska polisen kunde inte förstå vad hon var så arg på.

  Hon försökte sitta på lobbygolvet på polisstationen och plockades artigt upp och avlägsnades.

  Polisen övervägde att gripa henne för allmänt berusning eller drogtesta henne, men beslutade att trappa upp situationen och "döda henne med vänlighet." Efter flera häftiga ordväxlingar av den thailändska kvinnan som skrek obscena namn och uttalanden på thailändska och engelska och att polisen i tjänst höll sig lugn, kontrollerad och artig och frågade henne om hon ville fylla i en fullständig polisanmälan, gick damen, fortfarande berusad och upprörd.

  Polisen uppgav att damen var känd för dem och var en vanlig plats på Beach Road och skrek åt sig själv och andra, men var inte fysiskt aggressiv och när hon nyktrade till var det alltid bra. De uppgav att de har erbjudit henne mental hjälp och information för rehabkliniker, men damen har alltid vägrat.

  

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/