Katt fast i järnstaket räddad av Sawangboriboon

Pattaya-

  I eftermiddags, den 28 augusti 2018, ringde lokala invånare i Pattaya till räddningspersonal efter att de upptäckt en katt som satt fast i ett järnstängsel med hullingar i ett övergivet hem i en liten by på den mörka sidan. Grannar hade hört höga jamar som fick dem att upptäcka kattdjuret.

  Katten, som är en hane, satt fast i en svår vinkel och hade ett litet sår på tassen men var i övrigt friskt.

  Det tog räddare från Sawang Boriboon-stiftelsen cirka trettio minuter med hjälp av en metallskärare för att släppa katten säkert och undvika att han fick panik och skadade sig på det vassa staketet.

  Efter att katten släppts rengjorde en djurexpert kattens sår och släppte honom där han sprang iväg på ett säkert sätt, förhoppningsvis för att inte skala järnstängsel igen

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/