Handikappad man försöker ta sitt liv inför Father Ray Foundation

Pattaya-

 En handikappad man, Mr Suwannee Sang, 36 år gammal, försökte ta sitt liv vid 2:00 i eftermiddags framför Father Ray Foundation i Pattaya.

  Herr Sang, som är mentalt och fysiskt handikappad, öppnade flera paket med råttgift och konsumerade dem framför ingången till stiftelsen medan förskräckta åskådare tittade på. Vittnen och oroliga åskådare kontaktade en ambulans för att föra mannen till sjukhuset och ge läkarvård.

  Herr Sang, som sitter i rullstol, kräktes och fick kramper när han fördes med ambulans till Banglamungs sjukhus för att ge akut medicinsk vård och få ut giftet ur sitt system.

  Tjänstemän uppgav att efter framgångsrik medicinsk behandling kommer de att söka hjälp för Mr. Sang med en lokal klinik för förebyggande av självmord och depression.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/