Backpackers som tigger pengar väcker ilska i Phuket

  Phuket-

  Lokala invånare i Phuket tog några bilder som delades till sociala medier denna vecka på västerländska backpackers, som inte har identifierats för närvarande, som tigger om pengar för att finansiera sin semester på en populär lokal marknad.

  Backpackers, som hade skyltar på både engelska och thailändska där det stod "Mitt namn är Alex och jag är på en femton månaders resa runt Sydostasien. Tyvärr har mina pengar tagit slut. Snälla hjälp till att finansiera mig för att fortsätta min resa."

  Lokalbor på Facebook tukade beteendet och uppgav i olika kommentarer på nätet att de ansåg att om utlänningarna fick ont ​​om pengar borde de åka hem. Frågor ställdes också om lagbrott i Thailand.

  Trenden med så kallade Beg Packers har ökat under de senaste åren eftersom mestadels unga utlänningar försöker resa världen över med begränsad inkomst.

  Det är okänt om thailändsk polis kommer att undersöka ärendet men den allmänna opinionsdomstolen har starkt uttryckt sitt missnöje över sådana handlingar.

Prenumerera
KÄLLAKokosnötter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/