Koh Phangan apoteksarbetare ber allmänheten om ursäkt för att ha buteljerat turister

Koh Phangan-

  Apoteksarbetaren som fångades på en video som blev viral när han buteljerade en portugisisk turist över huvudet har bett landet och ön om ursäkt.

  Han slutade dock med att be offret om ursäkt, som inte gjorde en polisanmälan, namngavs inte och lämnade ön kort efter händelsen på ett flyg till Dubai. Offret dök inte heller upp till en poliskonferens där polisen skulle diskutera vem som startade händelsen och eventuella åtalspunkter.

  Jakkrit Jantasorn, 29, åtalades av polisen för misshandel tillsammans med ytterligare en apoteksarbetare, Pitiphat Sangkhaha. 

  Jakkrit uppgav för pressen att han skyller på kvinnan för hennes handlingar och vägrade be henne om ursäkt. Han uppgav att hela videorna visar (vilket de verkar göra så) att hon startade och eskalerade incidenten och attackerade arbetarna oprovocerat vilket fick dem att försvara sig. Han medgav dock att händelsen gick utom kontroll.

  Jakkrit uppgav att han tre gånger artigt bad kvinnorna att sluta sitta, äta på trottoaren och blockera butiksingången. De svarade ilsket och fysiskt, slog hans medarbetare och kliade honom i ansiktet.

  Han gjorde ett offentligt uttalande där han sa följande: "Jag skulle vilja be ön Koh Phangan och dess människor om ursäkt för att ha skadat bilden av ön. Jag har jobbat på apoteket i fem år utan några incidenter eller problem.”

  Samtidigt vägrade den oidentifierade turisten som lämnade landet också att betala hennes sjukhusräkningar och rapporterades ha hoppat över andra obetalda skulder också.

  

KÄLLAThai råtta
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/