Elon Musk attackerar Cave Rescue Diver och Pattaya verbalt i explosivt och argt e-postmeddelande till pressen

Pattaya-

Miljardären Buinessman Elon Musk och brittiske dykaren Vernon Unsworth, som hjälpte till att rädda det instängda fotbollslaget i en grotta nära Chiang Mai tidigare under året, är återigen i nyheterna.

I ett privat e-postmeddelande, som sedan dess har släppts, skickat till Buzzfeed News som sökte klarhet i Musks svar på att Vernon Unsworth lämnade in en stämningsansökan för ärekränkning av karaktären, gick Musk "all in" i sina tankar och svar till Mr. Unsworth.

Buzzfeed släppte e-postmeddelandet som de sa, trots att Musk sa att det var off the record, gick de aldrig med på det villkoret och för att vara off the record skulle de också ha behövt ge samtycke.

Några av uttalandena i e-postmeddelandet inkluderar att kalla Unsworth för en barnvåldtäktsman, att säga att det bara finns en anledning till att människor åker till Pattaya Beach, dra slutsatsen att det bara bor barnvåldtäktsmän i Chiang Mai, anklaga Unsworth för att ha gift sig med en tolvåring och kallar reportern för en, citat, "jävla skitstövel".

Flera nyhetsmedier har gjort bakgrundskontroller och försökt få ytterligare förtydliganden eller bevis för dessa påståenden Musk uttalade och ingen har hittills upptäckts som sanningsenlig eller stödjande bevis.

Musk har hittills inte svarat på kommentarer från flera pressförfrågningar runt om i världen. Unsworth har sagt att han går vidare med stämningen. Andra personer som var involverade i räddningen uppgav att Musk har gått vidare med den verbala attacken eftersom han var upprörd över att grottdykningsexperterna sa till honom att hans tjänster inte behövdes i räddningen och att hans ubåtsidé skulle ha misslyckats totalt. Herr Unsworth sa också att Elon Musk bara sträckte ut handen för att hjälpa till att försöka brännmärka sig själv, kontra någon sann oro för barnen.

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/