Man fångade onanerar mitt på ljusa dagen framför ung skolflicka

Chonburi-

En fortfarande oidentifierad man, som tros vara en thailändsk medborgare, fångades på kamera när han onanerade i centrala Chonburi på sin rosa motorcykel framför en skolflicka som gick till lektionerna.

Mannens uppmärksamhet drogs till av flickan och skoluniformen vid vilken tidpunkt han drog fram, öppnade sina byxor och började med till synes ingen omsorg i världen att onanera offentligt. En bekymrad åskådare började filma händelsen på sin mobiltelefon.

Flickan blev förståeligt nog orolig över situationen och flydde där hon följdes av mannen en kort sträcka. Personen som filmade videon sa att de skrek åt mannen tills han körde iväg på sin motorcykel.

Polisen kommer att leta efter mannen utifrån motorcykelns registreringsskylt.

Prenumerera
KÄLLASanook online
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/