Tjuv som försöker stjäla tv ramlar av taket under regnstorm

Chon Buri-

Klockan 6:30 den 12 september 2018 gled en 41-årig thailändsk man av taket på ett hem i en by belägen i 438/59 Moo 9 i Nongprue i Chonburi-området. Mannen, Chan Narong Thong Ngam, hade försökt stjäla en tv från hemmet genom ett öppet fönster i andra våningen och hade tv:n insvept i flera lager tyg och försökte använda ett grönt rep för att få tv:n till mark när han halkade och föll. Ägaren till bostaden var inte närvarande vid tillfället.

Kraschen och det resulterande ljudet väckte en granne, en 29-årig thailändsk man, som såg vad som hände och rusade för att hjälpa till att kvarhålla tjuven. Mr. Ngam försökte fly in i djungeln bakom hemmet, men hade brutit båda anklarna i fallet och tvingades krypa in i den täta undervegetationen.

Andra invånare blev medvetna om rånförsöket och ringde polisen som hjälpte till att finkamma djungelområdet bakom hemmet där de till slut hittade Mr. Ngam, skadad och i smärta. Mr. Ngam, som är en lokal invånare och känd för invånarna i byn, skämdes och kom inte ut ur djungeln i samarbete eftersom han sa att han var för generad för att bli sedd av sina grannar.

Mr. Ngam fördes till ett lokalt sjukhus och när han väl behandlats för sina skador kommer han att föras till Pattaya Remand Prison för att åtalas för stöld.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/