Uppdatering om Brazen Home Thief i Pattaya-området, en belöning på 20,000 XNUMX Baht erbjuds

Pattaya-

Som vi rapporterade i går, har Alex Swenson, en expat från Pattaya som bor i Suksabai Villas, erbjudit en belöning på 20,000 70,000 baht för all information som leder till identifiering och arrestering av en fräck hemtjuv/inkräktare som har serierånats och brutit sig in i människors hem i området. Majoriteten av invasionerna har skett medan ägaren sover eller är upptagen. Tjuven tros vara en thailändsk medborgare och stal XNUMX XNUMX baht ägodelar från Mr. Swenson medan han tittade på tv i sovrummet.

Sedan vi publicerade den ursprungliga artikeln har vi låtit en annan boende i området, Anders Justal, komma fram med sina egna CC-bilder av ett inbrott och stöld från hans bostad medan han sov på övervåningen. Vi har inkluderat den bilden med den här artikeln.

All information som du har eller om du känner den här mannen, kontakta herr Alex Swenson på hans Facebook, https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/