Terminal 21 Shopping Mall i Pattaya kommer att öppna den 19 oktober, en månad bort

Pattaya-

LH Mall and Hotel Group är redo att öppna ett North Pattaya-galleria och hotellprojekt för blandad användning på 6 miljarder baht i år på en 52,800 XNUMX kvadratmeter stor tomt nära Dolphin Roundabout i Pattaya.

Suwanna Buddhaprasart, VD för LH Mall och Hotel Co Ltd, sa att det skulle finnas ett hotell med 396 rum, en vattenpark på 6,000 21 kvm och särskilda mötes- och festlokaler, ett sexvånings köpcentrum med en biograf, snabbköp, mathall på Pier 500 och mer än XNUMX butiker. Varje våning i gallerian är baserad på ett annat land och tema.

Den har också en 39 meter lång fristående rulltrappa, enligt uppgift den längsta i något thailändskt köpcentrum. Det förväntas locka mer än 50,000 XNUMX besökare per dag och kommer att vara en landmärke för turister och lokalbefolkning.

Golvteman för köpcentret är följande: Frankrike, England, Italien, Tokyo, USA, Hollywood och Thailand.

Hotellet har tidigare gjort nyheterna eftersom det, enligt hotellpolicyn, kommer att ha en strikt policy om ingen sprit till försäljning i alla sina restauranger och lounger.

Chaiyo Pansa, vaktchef vid Grande Centre Point Terminal 21 i Sukhumvit Road, Bangkok sa till webbplatsen Thaivisa i ett e-postmeddelande:

"Alla hotellkoncernen Grande Centre Point kommer inte att sälja eller tillhandahålla alkoholhaltiga drycker alls.

"Gästerna får dock ta in sina egna".

Angående korkageladdningar sa Chaiyo:

“Restaurangerna på vårt hotell (Grand Centrepoint Hotel Terminal21(Bangkok)) tillåter gäster att ta in sina egna alkoholhaltiga drycker. Det tillkommer ingen korkavgift för det. I restaurangen och gästrummen är det tillåtet att dricka”.

Samtidigt bekräftade försäljningskoordinatorn för Grande Center Point Pattaya Duangduan Upapong tidigare denna månad att samma policy som i Bangkok skulle finnas i Pattaya.

Hon sa: "Vårt hotell kommer inte att servera eller tillhandahålla alkohol till gästerna, men gästerna kan ta med sin egen. När det gäller restaurangerna på vårt hotell (Grande Centre Point Pattaya) och gästrummen kommer vi att tillåta gäster att dricka och ta med sin egen alkohol. Det blir ingen korkavgift”.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/