Hongkong-turist inblandad i Walking Street-bråk med ladyboys, uppger att de stal 1 miljon baht från honom

Pattaya-

En turist i Hongkong kritiserade Pattaya-polisen i lördags för att inte ha arresterat en grupp ladyboys som påstås råna honom.

Vincent Chen, 32, hävdade att en grupp ladyboys stal hans ägodelar, som han värderade till 1 miljon Bt, på tisdagen. Han sa att polisen helt enkelt bötfällde dem och lät dem gå fria utan att de skulle lämna tillbaka hans ägodelar. Chen säger sig också vara en välkänd skådespelare i Kina och Hong Kong.

Chen sa att han gick på Pattaya Walking Street klockan fem på tisdagen när en grupp på fyra ladyboys närmade sig honom och bad honom om pengar för att köpa mat. Chen sa att han gick med på att ge dem 5 Bt, men de krävde 500 1,000 Bt, vilket ledde till en tvist. Ladyboysna överföll honom och medan han slog tillbaka ryckte de hans väska.

Han hävdade att hans väska hade 120,000 520,000 Bt i kontanter, en Rolex-klocka värd 400,000 XNUMX Bt och ett guldarmband värt XNUMX XNUMX Bt.

Han sa att polisen sedan arresterade honom och de fyra ladyboys och tog dem till polisstationen. Båda sidor fick böter, men ladyboys fick gå utan att lämna tillbaka sin väska.
Chen visade också ett videoklipp från en säkerhetskamera som visade ladyboys överfalla honom och rycka hans väska.

Polisen uppger att de fortfarande undersöker situationen och en husrannsakan i ladyboys lokaler tidigt på lördagen hittade ingenting.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/