Buffalo Racing Festival träffar Chonburi-området den 23 oktober

Chonburis årliga Buffalo Racing Festival (ประเพณีวิ่งควาย 2561) framför stadshuset är ett av de mest spännande evenemangen som hålls i slutet av den buddhistiska fastan, med en tradition som går mer än 140 år tillbaka i tiden. I år äger festivalen rum 18-24 oktober 2018. Buffeltävlingen äger rum den 23 oktober. Festivalen firar den höga status som bufflar åtnjuter som den unika thailändska ikonen för Thailands jordbruk och lantliga livsstil. Det ger också lokalbefolkningen chansen att träffas och njuta av rolig och god mat.

Schema den 23 oktober:

7: 00 am Parad med 13 bufflar genom staden Chonburi
10: 00 am Invigning på racerbanan framför Stadshuset
10: 00 am Buffalo racing

Bufflarna tävlar i tre klasser baserat på storlek, eftersom tränare kärleksfullt sätter sina hästar på strikta tränings- och dietregimer under månaderna fram till tävlingen. Thailändska bufflar är ofta stereotypa som långsamma lumbering bestar; men många besökare är förvånade över hur snabbt de kan springa. Det krävs en väldigt smidig (och lätt) jockey för att hänga på livet ut och guida sina älskade bestar längs en ofta lerig 100-metersbana till seger. Andra udda höjdpunkter på Buffalo Racing Festival inkluderar en "Ms Buffalo"-skönhetstävling för de mest attraktiva och "bäst klädda", som ger en karnevalsliknande atmosfär av åkattraktioner, konserter och mycket mat.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/