Rysk man greps i Pattaya på grund av Interpol-ordern för narkotikasmuggling

Pattaya-

Onsdagen den 3 oktober 2018 arresterade Chonburi-polisen Vitalil Trofimov, som är i slutet av trettioårsåldern, efter att ha mottagit en begäran från den ryska ambassaden om att lokalisera honom på en Interpol-order.

Han anklagas för att ha varit inblandad i grov narkotikahandel i hemlandet Ryssland.

Han bodde lagligt i Pattaya och hade ett lagligt affärsvisum och arbetstillstånd och hade varit lokalt anställd under en tid.

Herr Trofimov kommer att utvisas till Ryssland för att åtalas.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/