25-årig thailändsk man drunknar på Jomtien Beach, möjligt självmord

Jomtien-

Klockan 1:30 i eftermiddags, den 24 november 2018, återfanns kroppen av en 25-årig thailändsk man, Mr. Veeraphat Sudjai, av Pattaya Sea Rescue-dykarteamet ungefär 300 meter från stranden av Jomtien Beach i Na Jomtien.

Mr. Sudjai hade anmälts försvunnen av vänner och familj kvällen innan. Han hade druckit med vänner och rapporterades vara på "mörkt humör" när han bestämde sig för att bada runt 1:00. Ett vittne uppger att han simmade en stund och kom tillbaka och sedan bestämde sig för att dricka mer.

Han bestämde sig då för att bada en andra gång och simma längre ut. Vittnet, som inte namngavs till The Pattaya News, uppgav att Mr. Sudjai ropade på hjälp men ingen kunde komma till honom vid den tiden. Sea Rescue tillkallades men kunde inte söka efter Mr. Sudjai på grund av förhållandena förrän dagtid. Det tog nästan sju timmars sökande för att hitta Sudjais kropp.

Mr Sudjai bar sin plånbok och sin mobiltelefon i fickorna, vilket polistjänstemän uppgav var mycket ovanligt för någon som skulle simma. De kommer att undersöka händelsen ytterligare och försöka återställa CCTV från en närliggande resort.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/