Bil kraschar in bak i en tiohjulig lastbil, fyra thailändska medborgare dödades

Sattahip-

Klockan 2:30 lördagen den 24 november 2018 kraschade en svart Honda Civic bak i en långsamt rörlig tiohjulig lastbil som levererade byggmaterial och tegelstenar på Sukhimvit Road i Sattahip i Chonburi-området.

Föraren av den tiohjuliga lastbilen, som inte skadades, Mr Saving Saudis, 60, uppgav att han hade lämnat Wat Thungrad och kört i låg hastighet. Han körde i höger fil när Honda Civic träffade baksidan av hans lastbil i vad han beskrev som ett åskslag. Mr. Saudis körde över sin lastbil och klev ut till en fruktansvärd scen.

Honda Civic hade nästan blivit helt hoptryckt under händelsen. Föraren och tre passagerare dödades alla omedelbart. Ingen av dem hade säkerhetsbälte enligt räddningstjänsten på platsen.

Saudiarabierna ringde polisen och räddningstjänstemän som tillbringade trettio minuter med att använda skäranordningar för att få ut den avlidne ur fordonet.

De avlidna var Thongpod Pongkan, 53, Jamut Bodin, 51, Jarus Saengchai, 45, och föraren som inte bar identitet eller körkort. Föraren tros vara en thailändsk medborgare i början av femtioårsåldern.

Polisen uppgav till The Pattaya News att de tror att farlig hög hastighet var en faktor i kraschen och att föraren av den tiohjuliga lastbilen inte var fel.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/