Rysk turist skadad och övergiven av bahtbuss efter plötsligt stopp i Pattaya

Pattaya-

En rysk kvinna skadades när en songtaew-buss plötsligt bromsade in tidigt på onsdagsmorgonen och sedan lämnade henne och en vän strandsatta efter olyckan i Jomtien nära lägenhetskomplexet View Talay 5.

 

Nödcentralen vid Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya kallades klockan 3.30 för att ge assistans till en rysk kvinna med huvudskada vid Thrappaya-korsningen i Tambon Nong Plue i Chon Buris Bang Lamung-distrikt.

Turisten identifierades som Vera Ivanova, 26. Hon fick första hjälpen av bärgare och skickades till ett närliggande sjukhus.

Sakda Kulmart, 19, som arbetar i en närliggande Family Mart-butik, ringde larmcentralen efter att turisten sökt hjälp. Sakda sa att turisten berättade att en songtaew (tvåradig) pickupbuss plötsligt stannade vilket resulterade i att passageraren slog hennes huvud hårt mot järnstången. Föraren sa till henne att gå ner och rusade iväg.

Polisen undersöker CCTV i området i ett försök att lokalisera föraren och få hans sida av historien.

Prenumerera
KÄLLANationen,
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/