Turist rånad på 12,000 XNUMX baht på sitt hotellrum av thailändsk kvinna, misstänkt gripen (video)

Chefen för Pattaya-polisen tog med en Walking Street "massagekonstnär" på en re-enactment för kamerorna efter att hon stal hundratals euro värda cirka 12,000 XNUMX baht från en turist. 

Mannen som inte var namngiven på theNnews hade träffat Netrathip "Kaew" Yingyong, 48, på gatan i söndags och tagit henne tillbaka till rum 218 på ett närliggande hotell i södra Pattaya för en "massage".

Efter vad turisten kallade en "massage" slumrade turisten till och Kaew gick igenom sina ägodelar med 200 euro och 4,000 12,000 thailändska baht, ungefär totalt XNUMX XNUMX baht. Turisten upptäckte stölden och anmälde saken till Pattaya-polisen.

CCTV ledde snart till hennes fall och anklagelser om stöld under mörkrets timmar. Kvinnan hade också lämnat sitt ID-kort till receptionen som hade gjort en kopia på rätt sätt så att hon lätt kunde fångas.

Videon visade hur Kaew pekade på turistens resväska och några kläder i en garderob.

Senare chef Pol Col Apichai Krobpetch accepterade Kaews erkännande av skuld och fängslade henne.

Hon kommer att åtalas enligt thailändsk lag.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/