Lokal advokat attackerad av två män på motorcykel med en träklubba

Pattaya-

En lokal advokat ligger på intensivvård på ett sjukhus i Pattaya efter att ha blivit attackerad på gatan av två män beväpnade med en träklubba.

Sakchai Amnuaypornphaisan, 49, fördes till Bangkok Pattaya Hospital med blåmärken och sår på kroppen. Läkare sa att han övervakades noga efter att en hjärnblödning upptäcktes.

Attacken följde på en mindre olycka på Soi Rong Mai Khit, Bang Lamung när det skedde en kollision mellan Sakchais fordon och en motorcykel där det fanns två män i åldrarna 20-25. Sakchai och en släkting, Lakchai Kornwichon, 52, väntade på ett ljus i en korsning när en motorcykel med två thailändska män körde in i dem i låg hastighet. De misstänker nu att motorcykeln kört in i dem med flit.

Ingen skadades och Sakchai gick ut för att fråga om männens välbefinnande, sa Lakchai.

Lakchai sa att Sakchai, en advokat, var en bra kille som inte hade några problem med någon. Han frågade om männen var skadade och allt verkade vara vänligt.

Lakchai uppgav då att en av männen plötsligt tog bort en klubba från motorcykeln och attackerade Sakchai våldsamt. Männen fortsatte sedan att sätta sig på cykeln igen och köra iväg.

Lakchai misstänker att attacken beordrades av en missnöjd klient till hans släkting eftersom det inte verkade vara någon annan förklaring till det överdrivna våldet.

Polisen granskar CCTV i området och är på jakt efter de misstänkta.

Prenumerera
KÄLLASiamchon
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/