Bar slog till mot påstådd minderårig prostitution i Pattaya

Pattaya-

Runt 12:30 på de tidiga morgontimmarna tisdagen den 4 december blev Miss B Haven Bar i centrala Pattaya en razzia i en gemensam ansträngning mellan Department of Special Investigations och regionala polistjänstemän.

Tjänstemännen uppgav för pressen att de svarade på ett anonymt tips från en orolig medborgare.

Åtta kvinnliga arbetare i åldern 20-35, en 16-årig flicka och en 17-årig flicka samt barägaren Jomkaew Kingkhong, 44, fördes till Muang Pattayas polisstation för förhör misstänkta för människohandel.

  Vid presstid hade polisen inte väckt åtal för att ha anskaffat minderåriga prostitution och människohandel mot Jomkaew, utan undersökte vidare, säger DSI:s byrå för människohandel, Pollöverstelöjtnant Supat Thamthanarak.
Prenumerera
KÄLLANationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/