Pattaya-polisen fångar och arresterar kvinnlig narkotikahandlare i hemlig byst (video)

Här är en video där Pattayapolisen genomför och planerar en razzia för en lokal knarkhandlare. Kvinnan, en 41-årig thailändsk medborgare, levde under usla förhållanden i en liten lägenhet nära Soi VC. Hon fångades när hon sålde is, eller Yabba, i en iscensatt byst som involverade markerade anteckningar och en undercover-officer.

Kvinnan erkände att hon sålde droger, men hävdade att det var det enda sättet hon kunde tjäna pengar på att mata sitt 11-åriga barn som var med henne under knarkaffären och i lägenheten.

Barnet har placerats i fosterhem vid denna tidpunkt medan mamman väntar på ett långt fängelsestraff eftersom hon är en återfallsförbrytare.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/