24-årig kambodjan greps efter att ha dödat en 15-årig flicka i Pattaya

Pattaya-

Pattayas stationschef Pol Col Apichai Krobpech har meddelat gripandet av en 24-årig kambodjansk man efter döden av en 15-årig flicka från Saraburi förra veckan.

Wichayaphat Nannithichote hittades död i Benjarongs lägenheter i Soi Korphai.

En kvinna som sa att hon var en medarbetare till den avlidne ska ha hittat kroppen efter att hon misslyckades med att dyka upp på jobbet i en karaokelounge.

Pattaya News rapporterade att Jan Sukphiap eller "F" i åldern 24 arresterades i hans logi.

Han arbetade på karaokeloungen "Khong Jing Club" i Soi Lang Talad Sophon.

Den åtalade sa att offret var en kund i loungen som han kände. Han uppgav att efter att loungen stängt tog han offret till hennes rum och hade samförstånd med henne. Han hävdar att hon efter att de hade sex spände sig och slutade andas. Han hävdar att han fick panik och lämnade henne där.

Den första videon och bilderna från scenen verkade visa att hon hade fått sår, inte i linje med hans berättelse, men mängden nedbrytning av hennes kropp ökade.

Han har åtalats för att ha tagit bort en flicka över 15 men ännu inte 18 från hennes föräldrar och för att ha varit orsaken till hennes död av oaktsamhet. Han åtalas också för att ha gömt och gjort ingrepp i ett lik. Han har också rapporterats vara på översta vistelse.

Det noteras att detta är något i strid med en whiteboard-beskrivning av åtalet på thailändska som säger att offret ännu inte var 15 år.

Kambodjanen sitter nu häktad.

En video visade att paret anlände till brottsplatsen på måndagsmorgonen förra veckan. Två timmar senare sågs mannen gå.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/