Motorcykeltaxichaufför hittar tappad handväska med 40,000 XNUMX thailändska baht i kontanter, återvänder till ägaren

Pattaya-

Klockan 1230 i morse upptäckte en 45-årig motorcykeltaxichaufför något ovanligt på Beach Road nära SOI 5 i Pattaya. En blå väska låg obevakad vid sidan av vägen.

=

Han undersökte och upptäckte att väskan innehöll kontanter värda cirka 40,000 41 baht och flera kredit- och betalkort samt identifiering av en XNUMX-årig thailändsk kvinnlig medborgare.

Vad gjorde han?

Han gick omedelbart till polisstationen på SOI 9 där vakthavande befäl hjälpte till att nå kvinnan som anlände överlycklig. Hon uppgav att hon hade tappat den av misstag och trodde att hon aldrig skulle se väskan igen.

Pattayapolisen var mycket imponerad av förarens agerande och kvinnan belönade honom med cirka 2000 baht.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/