Rysk turist faller genom taket på Pattayas hotellobby efter ett berusat stunt

Pattaya-

En 27-årig rysk medborgare, Natalya Tarasyuk, störtade genom metalltaket på andra våningen i lobbyn på Pattaya Garden Hotel och föll ner på betonggolvet vid 5-tiden i morse och fick en hjärnskakning och allvarliga huvudskador.

Hennes man och ett andra par ringde ambulans till platsen där en omtumlad, kraftigt berusad och förvirrad Tarasyuk fördes till sjukhuset.

Hennes man uppgav att de fyra hade druckit mycket när hans wife hade den fantastiska idén att klättra ut på det tunna metalltaket i lobbyn och dansa från deras hotellrumsfönster. Han sa att de försökte stoppa henne men hon ville inte lyssna och klättrade upp på taket ändå.

Taket gav vika medan hon dansade på det och hon rasade till marken.

Det förväntas inte att hon kommer att dansa på något hotells metalltak igen inom en snar framtid.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/