68-årig amerikan drabbas av hjärtinfarkt och dör på lyxkryssningsfartyg som besöker Sri Racha.

Polis och grundläkare kallades till en lyxig liner förtöjd i hamnen i Laem Chabang, Sri Racha, efter att en 68-årig amerikansk passagerare dog. 

Hustrun till "George" berättade för utredarna att hennes man hade tagit av sig kläderna och förberedde sig för sängen i deras stuga när han drabbades av vad hon trodde var en hjärtattack.

Han dog och eftersom dödsfallet inträffade i thailändska vatten måste den lokala polisen vara inblandad.

Kroppen lastades av från fartygets bårhus och transporterades för obduktion på Laem Chabang Hospital.

Polisen hittade inga misstänkta omständigheter.

Luxury Liners besöker vanligtvis inte området och lokala tjänstemän och tjänstemän inom turistmyndigheten hade mycket hyllat att linern besökte området innan mannens död rapporterades.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/