Vems fel var det? Lastbilschauffören eller motorcykelföraren?

En man, trött på en grannes påståenden om att hans son var oskyldig, postade ett CCTV-klipp på Facebook för att visa vad han sa var sanningen.

Ramak Phaencharoen, 44, från Buriram, frågade personer på sociala medier vem de trodde var skyldig till olyckan som skadade hans fru Lamai, 44.

CCTV-filmer från en fastighet vid vägkanten visade att en sexhjulig lastbil kom ut från en sidojord på den lokala vägen bredvid huvudvägen. Den jordbelagda lastbilen körde över Lamai på hennes motorcykel med både fram- och bakhjul och svängde sedan in på huvudvägen.

Barmhärtiga samariter skyndade henne till hjälp och, rapporterade Sanook, stoppade lastbilen från att fly från platsen.

Lyckligtvis dödades hon inte men hon behövde 12 stygn i en fotled och sju i ett huvudsår och hade varit arbetsoförmögen i en månad sedan olyckan på juldagen.

Föraren av lastbilen vägrade hjälpa till med några betalningar men Lamai fick 28,545 XNUMX baht från lastbilens försäkring.

Alla deltagare i denna händelse bor i samma by.

Ramak blev rasande när lastbilschaufförens far började gnälla över sin fru och sa att hon var ansvarig och var en värdelös motorcykelförare.

Ramak bestämde sig för att lägga upp CCTV-bevisen på Facebook för att visa vad han sa var sanningen.

Lamai berättade för Sanook att hon var på väg till marknaden. Hon saktade ner när hon såg lastbilen som sedan såg ut att stanna innan hon rusade upp och krockade med henne.

Vad tror du?

Källa: Sanook News

 

Prenumerera
KÄLLASanook
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/