Faster Pa The Terrible, serietjuv som drogade och bröt turister till slut greps

pattaya

En gemensam polisinsats har resulterat i gripandet av en 48-årig Petchabun-kvinna som erkänt fyra fall av drogning och rån av turister i Pattaya.

Hon verkade vara samma kvinna som visades i en vädjan om information på många webbplatser i går.

De lokala poliserna tillsammans med resortens turistpolis och immigrationsstyrka gick ihop för att fånga Pa Pakham.

Hon sades vara en prostituerad som hängde runt i Soi Bua Khao på jakt efter kunder.

Polisen lyckades fånga henne efter att ha undersökt CCTV och väntat på hennes återkomst. En genomsökning av hennes rum avslöjade två telefoner och många dyra klockor.

I det senaste brottet som begåtts av kvinnan – kallad "Aunty Pa the Terrible" av Rak Siam News – bjöd en 27-årig brittisk man vid namn Daniel James Booth in henne till sitt rum för att fortsätta en drinkfest som började i ett närliggande rum i Soi Bua Khao i centrala Pattaya tidigt på lördagsmorgonen.

Hon drog in droger i Mr Booths drink och han svimmade på sängen. Hon stal hans telefon som laddades vid fotändan av sängen och tog även hans Rolex-klocka som låg på en yta i rummet.

CCTV visade henne lämna rummet ensam och i all hast.

Polisen fick reda på att Pa var en prostituerad som utropade för affärer i området.

Hon erkände ytterligare tre stölder från turister genom att droga och råna dem.

Hon åtalades för stöld och hantering av stöldgods och riskerar 1 till 5 års fängelse och 20-100,000 XNUMX baht i böter.

Prenumerera
KÄLLARuk Siam, thailändskt visum
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/