Händelser för det kinesiska nyåret nästa vecka, 4 och 5 februari

PATTAYA:–Både religiösa och underhållande ceremonier är planerade för Pattayas officiella kinesiska nyårsfestival nästa vecka.

På måndag kommer gudstjänster som ber till kinesiska gudar att äga rum från 7-11 på morgonen i Pattayas stadshus, utsiktspunkten Pratamnak Hill och vid Sawang Boriboon Thammasathan Foundation i Naklua.

Den 5 februari kommer ett guzheng-musikinstrument att inleda festligheterna på Central Festival Pattaya Beach, följt av öppningsanföranden från borgmästare Sonthaya Kunplome.

Klockan 8 kommer danser av drakar och lejon i kostym före en akrobatföreställning. Klockan 8 kommer kinesiska kultur- och konstföreställningar att inta scenen följt av kinesisk musik klockan 30

Slutligen, kl 10:30 uppträder musikakten Gesunova.

Guzheng-musiken startar också evenemanget på Walking Street kl. 6, följt av drak- och lejondanser, kulturshower och akrobater samt en parad vid Walking Street.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/